Hogyan lett pénzügyesből alakformáló

A tükör domború lett, a mérleg elromlott, a ruhák összementek a szekrényben!!

2016. nyár végén belenézve a tükörbe nem ismertem rá magamra; a derekam valósággal eltűnt, a csípőm sokkal szélesebb lett. Elsőre azt a magyarázatot találtam; biztos a tükör lett domború, a mérleg elromlott, a ruhák összementek a szekrényben. Nem volt kellemes érzés szembesülni a valósággal; nem a világ változott meg körülöttem, hanem én. Tehát nekem kell változtatnom magamon! Arra gondoltam, hogy ez már most szörnyű, de mi lesz néhány év múlva, ha nem teszek semmit?

Mit lehet tenni?

Annak ellenére, hogy naponta tornáztam, jógáztam, bicikliztem nem tudtam megszabadulni a feleslegtől.

Eszembe jutott, hogy egy ismerősöm testkezelőgéppel strukturáltan azt a testterületet kezeli, ahonnan a feleslegtől szeretnénk megszabadulni. Igénybe vettem ezt a szolgáltatást  – bár szkeptikus voltam –  és már az első alkalom után éreztem, hogy az anyagcsere beindult, és mintha izomlázam lenne a kezelt területen. Tíz alkalom után szépen olvadtak le a centik, eltűnt a hasam és lett derekam.

előtte-utána

Ha nekem működik, másoknak is lehetséges!

Nagyon erős belső vágyat éreztem, hogy nekem ezzel kell foglalkoznom. A saját tapasztalataimat át tudom adni másoknak.
Fogalmam sem volt hogyan is kezdjek hozzá. Az elszántságom és akaraterőm sokkal nagyobb volt annál, mintsem hogy meghátráljak. Szép sorban minden alakult….

Az eredmények önmagukért beszélnek

Két éve nyitottam a Test-forma1 Szalont a Kolosy térnél. Nagy örömmel tölt el, amikor látom vendégeim sugárzó arcát egy-egy kúra végeztével.

Természetesen az ő akaraterejük is szükséges hozzá. Kezelés közben beszélgetünk a táplálkozási szokásairól, lelki támogatást nyújtok az életmódváltásban, fogom a vendégeim kezét, és a program után sem engedem el.

Alakformálás
Alakformálás
Végül is jó döntés volt a pénzügyet felcserélni. Igazán önmagam tudok lenni és ezt a pozitív életérzést átveszik vendégeim is.

Gebri Zsu; "Olyan volt ez számomra, mint egy Újjászületés, kortalannak és ismét sugárzónak éreztem magam. Ekkor már tudtam, hogy nekem ezzel kell foglalkoznom, mert saját tapasztalataimat át tudom adni másoknak."