7. A kortalanság titka

Ott folytatom, ahol az előzőekben abbahagytam: „Nem azért születtünk meg, hogy szenvedjünk, hanem azért élünk, hogy éljünk!”

Akinek ilyen az életfelfogása, az jó úton van a kortalanság felé. De ha még ezért tudatosan is tesz, akkor valóban úgy is érezheti magát és úgy is tud kinézni.

Tudatosan tehetünk külső megjelenésünk érdekében: helyes étrend, megfelelő testmozgás megtalálása, esetleges kozmetikai beavatkozások segítségével. Már léteznek új és még újabb eljárások, amelyekkel az időmúlásának jeleit bőrünkön meg tudjuk állítani, sőt vissza tudjuk fordítani. Testünk körméretének csökkentését és alakját is tudjuk külső (gépi) segítséggel korrigálni.

Azt mondják, hogy „a szépség belülről fakad”. Ezzel sokan egyet is értünk. Ezért is tudatosan tehetünk pl. jogával, meditációval, amely segít önmagunk megtalálásában.

Igazából összetett dolog a kortalanság, de szerintem ha összeszedjük, hogy mi szükséges hozzá és tudatosan úgy is élünk, akkor nem lehetetlen! Az alábbiakkal megteremthetjük a külső- és belső harmóniát és teszünk a kortalanságért:
– életfelfogás
– helyes étkezés
– megfelelő testmozgás
– ha szükséges, külső kozmetikai megoldások igénybe vétele
– meditáció
– építő jellegű emberi kapcsolatok

Nem az életkor a fontos, hanem az hogyan érezzük magunkat a bőrünkben, hogyan éljük minden napjainkat, hogyan viszonyulunk magunkhoz és embertársainkhoz.

Másokat nem tudunk megváltoztatni, de magunkat igen! Egy valami örök a VÁLTOZÁS, ahhoz, hogy lépést tartsunk az idővel, nekünk is állandóan változni szükséges. Ha dolgozunk magunkon (kívül/belül), akkor az egyenlő a KORTALANSÁG-gal!

Gebri Zsu; "Olyan volt ez számomra, mint egy Újjászületés, kortalannak és ismét sugárzónak éreztem magam. Ekkor már tudtam, hogy nekem ezzel kell foglalkoznom, mert saját tapasztalataimat át tudom adni másoknak."