1. Miért kezdtem el alakformálással foglalkozni?

Magamból kiindulva jutottam arra az elhatározásra, hogy nyitnom kell egy szépség szalont – abból a megfontolásból is, hogy első kézből vehessem igénybe a legprofesszionálisabb arc- és testkezelést.
Ez a legjobb döntés, mert azt az alakformáló megoldást tudom nyújtani vendégeimnek, amelynek a hatékonyságát saját magamon megtapasztaltam.

A belső értékek mellett nagyon fontos a külső megjelenés – hiszen ez az, ami kívülről egy képet alkot rólunk. Testünk a lelkünk külső burka, amit ha kellőképpen karban tartunk; az egészségünk és a lelkünk is rendben van. Így tudjuk a külső és belső egyensúlyt megtartani. Ahogy szellemünknek, testünknek is szüksége van a megfelelő minőségű és mértékű táplálékra – amire én is nagyon ügyeltem.

Azonban 2016 nyár végén belenézve a tükörbe nem ismertem rá magamra; a derekam valósággal eltűnt, a csípőm sokkal szélesebb lett. Arra gondoltam, hogy ez már most szörnyű, de mi lesz néhány év múlva?
Annak ellenére, hogy naponta tornáztam, jógáztam, bicikliztem nem tudtam megszabadulni a feleslegtől.

Megtudtam azt, hogy 40 körül már a mozgás, az életmód és a táplálkozásra odafigyelés kevés lehet. Vannak olyan „lerakódások” amit külső beavatkozás nélkül már nem, vagy aránytalanul nagy erőfeszítéssel lehet eltávolítani.
Megtaláltam a megoldást egy olyan gépi testkezelési technológia által, ami célirányosan fejti ki a hatását, pontosan azokon a felületeken/testrészeken, ahol szükség van rá, mindezt egy lazító masszázshoz hasonló hangulatban.

Az eredmény, amit mindössze 2-3 hónap alatt elértem pedig önmagáért beszél. Olyan volt ez számomra, mint egy újjászületés, kortalannak és ismét sugárzónak éreztem magam.
Elhatároztam, hogy ezt e tudást elérhetővé teszem mindazon férfiak és nők számára, akik hasonló problémával küzdenek. Ennek érdekében hoztam létre a Test-Forma 1 szalont, egy szépség szigetet a megújulás jegyében.

Különböző okleveleket szereztem gépi test- és arckezelésből. Jelenleg megtalálhatsz: Budapest, III., Lajos utca 38. szám alatt (Kolosy térnél) Ahol át tudom Neked adni tapasztalataimat; kortalanság elérése és megtartása. Ki tudod próbálni problémás testfelületeden a strukturált kezelés hatékonyságát.

Gebri Zsu; "Olyan volt ez számomra, mint egy Újjászületés, kortalannak és ismét sugárzónak éreztem magam. Ekkor már tudtam, hogy nekem ezzel kell foglalkoznom, mert saját tapasztalataimat át tudom adni másoknak."